Grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens

Allereerst willen wij u condoleren met het verlies van uw dierbare. Wij begrijpen dat er in deze tijd veel op u afkomt en zouden u graag willen begeleiden bij het vinden van een blijvende persoonlijke herinnering.

In de loop der jaren hebben wij in Gouda en omstreken ( Haastrecht, Stolwijk, Bergambacht , Reeuwijk, Tempel, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen, etc.) diverse verschillende grafmonumenten hebben geleverd.

Deze grafmonumenten zijn veelal door ons zelf geproduceerd. De gedenktekens zijn vervaardigd uit verschillende soorten natuursteen zoals marmer, graniet, kwartsiet, leisteen of Belgisch hardsteen. Deze materialen kunnen in diverse bewerkingen toegepast worden, zoals gepolijst, gezoet, gebouchardeerd, etc.

Wij hebben onze eigen showroom waar wij samen met u uw idee om kunnen zetten in een definitief ontwerp. Wij kunnen de grafsteen voorzien van inwendig gestraalde letters, maar uiteraard leveren wij ook bronzen verheven letters van verschillende leveranciers. Uiteraard kunnen wij ook het oude handwerk voor u toepassen, zoals bijvoorbeeld boucharderen, frijnen en hand gehakte letters.

Tevens staan wij garant voor kwaliteit

In onze moderne werkplaats zijn wij in staat om voor en met u een
compleet grafmonument te vervaardigen.

Graniet